Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Harlekýn

**Harlekýn

Květka Š. Básně » o Lásce

Anotace: a jeho smutné oči...

************
Smutné oči Harlekýna
nedopitá sklenka vína,
proč ta jeho Kolombína
nechce svého Harlekýna?

Slzy z očí,šminkou kreslí,
na svou Kolombínu myslí.
Je moc smutný,ona taky
slzy kanou jim jak hrachy.

Harlekýn setřel své slzy
víno ze sklenky hned mizí.
I Kolombína šminky smyje
a Harlekýn,kde je?Kde je?

Že stejné měli myšlenky
oba smyli své šminky.
Není Harlekýn ani Kolombína
je tu jen prázdná sklenka
od vína.

Jsi to ty?
A jsem to já?
Jsem Kolombína ztracená…
pak se už s Harlekýnem objímá.
***---***
Publikoval(a): Květka Š., 9.6.2012
Přečteno (117x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: miraku, Linzerka, střelkyně1, Jin&Jang, modrá, děda včela, Marcone

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 13:41
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti