Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

TAJEMSTVÍ OČÍ A PAPÍRU

TAJEMSTVÍ OČÍ A PAPÍRU

jang-tse Básně » o Lásce

Anotace: " V umění, právě tak jako v životě je vše možné, je-li to založeno na lásce." Marc Chagall, francouzský malíř ruského původu

Tak mnohé můžeme svěřit papíru,
i slova nočnich můr a upírů,
a obsah našich snů, našich myšlenek.
Co uvnitř bylo, může vyjít navenek.

Mnohé je pouze Sdělitelné tváří v tvář,
jinak ta láska jejich trhá svůj kalendář,
a nechá je zmatené : " Ty potřeš její hlavu,
a ona tě uštkne jak zmije do paty."

Život lásky je náhle v závějích zavátý,
ve spletitém, chaotickém nachází se stavu,
protože láska porušila jejich tajemství,
to s očí do očí - z Mužství a Ženství-
Publikoval(a): jang-tse, 9.6.2012
Přečteno (135x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Ružka, Květka Š., děda včela

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 13:34
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti