Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Pavouk a muška

**Pavouk a muška

Květka Š. Básně » o Lásce

Anotace: já tě rozmotám a ty leť si na palouk...

****************
Ty jsi moje muška zlatá
já pavouk který tě chytá
pak omotám tě zlatou nití
po tvém těle ta niť svítí.

A k sobě já upoutám tě
a pevně já svážu sítě
(si tě)
uvidíš,
bude nám spolu
má milá kouzelně
jen se v té síti chovej
trochu víc tajemně
(i jemně).

Ty jsi mé štěstí
jsi moje potěšení
má zlatá muška
a já jen pavouk
někdy protivný
a jindy nazlobený
já tě rozmotám a ty
leť si na palouk...

A co když tam bude jiný pavouk?
...
Publikoval(a): Květka Š., 8.6.2012
Přečteno (117x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Linzerka, děda včela, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 13:39
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti