pravda
pravda
Anotace: je povětšinou na 2.místě, nebo skrčená v koutě
krčí se ve stínu slov
a slepým koutkem oka
poníženě rozmetá
děsivý stín slov,
vlepím kulkou proroka
pak vykřičím do světa
tvůj smutný stín slov
ve strnulé kadenci
prohlíží se v zrcadle
ten chladný stín slov
umí zahřát na boltcích
tělo pravdy povadlé
Publikoval(a):
Marcone, 8.6.2012