Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Dnešní ranní

Dnešní ranní

NikitaNikaT. Básně » o Lásce

Anotace: Ach jo... těžko hledám slova a mobil mně leží na stole... beze hnutí, i když čtu, neodpovídám... zdráhám se, zdráhám, srdce bolí, myšlenky těžknou... vím, že čekáš na opověď... nechcu ubližovat tím, že Tě miluji, i když je vše jináč a miluješ mě hluboce.

Přišla mně od Tebe smska,
chtěl bys mě vidět… dneska.

Večer chtěl si za mnou jet,
však únava byla silnější,
dnešek bude prý o to krásnější…

Já však, bohužel, váhám s opovědí,
moje city mají zmatek… nevědí.

Zamilovaná smska mě hřeje,
však pere se moje srdce,
svítá, venku vychází Slunce…

“Venku už svítá,
myšlenka na Tebe…
… mě vítá.

Netrap mě, lásko, moje,
nech mi prosím stále…
… srdce svoje.

Miluji Tě,
nic a nikdo to
už nikdy nezmění…

mám v hlavě i srdci
smutné zatmění.
Jsi moje všechno,
žena, o které jsem snil,
s kterou jsem šťastný
a šťastně rád bych žil…

Tvůj miláček ....."

Copyright © 2012 NikitaNikaT.
Publikoval(a): NikitaNikaT., 8.6.2012
Přečteno (217x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: střelkyně1, Božská Isis, Tamy Denet, Květka Š., modrá, Martina Primová, děda včela

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 13:29
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti