Agáve
Agáve
Anotace: zase jedna starší,mě ta moje múza fakt asi opustila,tak sem sypu šuplíkovky,co tu už byly
otrávená mysl chlastem
tyrkys ve sklovatých očích
bloudí známě neznámým místem,
v slzy proměněný smích
agáve ti proudí v žilách
nebe zmrzle pláče sníh
procházíš se po ruinách
vzpomínek tak nevratných
vzdals to člověče
v ruce flašku a provaz
ne,krev ti nepoteče
jdeš si zlomit vaz ...
už dávno zlomený chybami
Publikoval(a):
Marcone, 7.6.2012