Upletla
Upletla
Upletla jsem pramínek
ze svých bolavých slz,
cestu si vybíral sám,
šel mým srdcem skrz…
… myšlenky mlčky s ním.
Beze sil, přesto proudily a
v křehkém duševním závoji
nesly, ve smutečním marši,
skonalou poslední naději…
… síla a víra odešla spát,
snad
navždy.
Copyright © 2012 NikitaNikaT.
Publikoval(a):
NikitaNikaT., 7.6.2012