In vino veritas
In vino veritas
Anotace: Vzešla ze sklenky bílého
Dnešní večer se nehodí neslavit
protivné pravdy mi stoupají do hlavy
a já chtěla bych na ně nemít čas
jenže říká se: In vino veritas
a na dně skleničky jen čtyři kapky
svět začíná být nesmyslně vratký
všechno mi dochází, ale hned zase mizí
nasládlá vůně a chuť, co se nepodbízí
mi namlouvají tisícero krás
dnes nechci lži...In vino veritas
Publikoval(a):
Sedmnáctka, 6.6.2012