Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Krásná, květinko modravá, je Tvoje básnka motýlová... četla se mně, i když se smutkem v srdci a duši, přesto s lehkostí...
6.6.2012 15:40 | NikitaNikaT.
...mít tak křídla motýlí...!
6.6.2012 14:57 | modrá