Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

ŽIVOT SE ŽENOU

ŽIVOT SE ŽENOU

jang-tse Básně » o Lidech

Anotace: " Ženy jen zřádka vědí, co vlastně chtějí, ale jsou pevně rozhodnuty, dostat to." Petr Ustinov, anglický herec, 1921-2004

Kdybych já nezažil, co jsem zažil,
kdybych já nepil do dna, co jsem pil,
z čeho bych dnes své polévky vařil,
a proč bych vlastně s ženou žil ?

Ä k čemu ? Mít vyprané boty,
košili vyleštěnou od krému,
na stole postel a v posteli drobty,
a k tomu ještě její něžná slova :

" Já dala se chlapu podlému !"
Ženy jsou stejné ve všech řečech,
ta znalost těch cizích muže zahřeje,
jenž nikdy neví, co si žena přeje,

a jaká jsou její důležitá pořadí.
To raději ať se má huba směje.
Äť si je ona beze mne seřadí !
Publikoval(a): jang-tse, 6.6.2012
Přečteno (75x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Květka Š., děda včela, modrá

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:12
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti