Mrož
Mrož
Anotace: Pocta tomuto mocnému stvoření.
Nejzamrzlejší kout světa
mráz vše seká na kusy
nikdo se zde nedočká léta
příroda svou sílu okusí.
R:
***
Mrož - majestátní ikona
mrož - obraz šavlozubého netvora.
***
Kly zbrocené krví
lední medvěd utíká
kdo vzdoroval je již mrtvý
zimní říše zaniká.
R:
Neuznal - jen sprovodil
mrož - mýtická bestie
všechny tvory respektu naučil
úder ploutví tě nemine!
R:
Publikoval(a):
Averzus, 5.6.2012