Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Lásky bez hranic

Lásky bez hranic

Být zamilován sranda není
když každý z jiného jsme světa
jsi Love story
ale v čínském znění
já nerozumět
žádná slovo, žádné věta.

Ale slogan Miluji Tě
má kouzlo v každé z řečí
a když někdo políbí tě
2 jazyky v 1 splynou
a hranice se ničí.
Publikoval(a): SrdceNaDlani, 5.6.2012
Přečteno (239x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT., Martin Havlíček, Marcone, děda včela, Kett

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 13:33
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti