Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
chytrej kluk s holou holí, neoholený, chcete-li být vyčerepávající, milostivá Modrá Paní- sedíte si také na ní " Nemám rád vulgarity, v životě by mne také nenapadly, básně si je tam dávají samy, kdy a jak chtějí, víte. Já si meju ruce jak Pilát, nejsem zodpovědnej za to, co dělaj mý básně bez mýho přičinění.
5.6.2012 21:15 | jang-tse
..chytrej kluk s holou...:-)
5.6.2012 20:20 | modrá
Bez nože na krku se upřímně přiznávám, že tohle je nejlepší,co jsem od vás četl.Teda ,když pominu diakritiku.Je toho tam až přespříliš,ale myšlenkou i ztvárněním je to moc dobrý.
Děkuju za počteníčko:-D
5.6.2012 19:24 | Marcone