Jsem vše,co nechceš
Jsem vše,co nechceš
Anotace: zase jedna oldies..lehce upravená
jsem ničitel přirozeného
spasitel srdce tvého
krychloid světa kulatého
pláčem navozuji smích
učitel nepoučitelných
jsem ve vlasech veš
všechno,co nechceš
nestřízlivá klec
sečtělý blázen
roztátý mrazem
tančící umrlec
budiž ti přáno
každé jedno ráno
budit se vedle mne
s pláčem
fakt neutečeš
neb jsem vše
co nechceš
Tohle je spravedlnost života.
Publikoval(a):
Marcone, 5.6.2012