M.P. & A.K.
M.P. & A.K.
"Stejný osud potkal nás,
touhu velkou vzbudil v nás..
Objěvila ses jako víla v Lipanu,
Já věděl že chvilku ještě zůstanu...
Sexy tělo s kerkou na zádi,
záviděli by i konrádi ..
Silný duch z tebe srší.....
Já věděl že muj krevní oběh něco tuší :)
Lásku nechtěl sem ti dát hned pinďourem,
i když sem věděl že sem kaňourem :D
Trojský kůň však k tobě přišel..
A já o tebe tak skoro přišel ...
Neztrácím však naďeji,
že znovu k sobě si tě přiměji ;)
Máme oba velký sen...
Musíme s ním rychle ven!
Nová práce , nový byt
nastane pak blahobyt...
Minulost se vytratí
všechno zlé pak odradí...
Pokud bude na nás někdo sytý
bude velmi silně bitý ...
Bez nože a bez tyčky..
rozkopu ho kriticky :)
Publikoval(a):
P.e.t.r.y, 5.6.2012