slabost je jen v lidech....
slabost je jen v lidech....
Anotace: člověk vnímá a pak jen zírá,jak si sám z cizích rad na hubu pěkně spad
Jaksi se snažím raději nevidět,
necítit a neslyšet.
Totiž když připustím si tyhle přeci normální lidské věci,
připadám si pak jako v kleci.
Odevšad na mě jen útočí všelijaké nesmyslné kecy,
samé možná a přeci.
Hledání únikové cesty,
je každou lží jen víc nemožný.
Utéct tomu nijak nejde,
proto není jiná možnost záchrany, než dokázat zabít v sobě všechny ty lidské pocity typické,
co zpusobují i stavy panické a hysterické.
Jak je zabít o tom nemohu pravit,
kaźdý by za to dokázal jen soudit a škodit.
Když chcete věčně lhát,
nebudu se s váma kurva vůbec srát.
Publikoval(a):
Killerka., 5.6.2012