Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Básnička pro mně, no to je krásné.Jane, moc děkuji za ni. Je jak pohlazení a milé konejšení mé nepokojné duše.Schoulená nyní v bavlnce Tvých vlídných slov se těší z přízně Tvé.Díky.
6.6.2012 19:10 | Ružka
Velmi dobré vyznání. Tak trochu i trpké nad svým vlastním osudem .
5.6.2012 8:05 | děda včela