Lyrická apokalypsa
Lyrická apokalypsa
Anotace: Remix s Enolou Gay.
Atomovej výbuch v mozku mý myšlenky trhá,
nad krajinou vysvitla nukleární duha.
Tužka která dopisuje - nalomená tuha,
ve víru chaosu se rozvlnila stuha.
Ovinula představu - prkenná a tuhá,
uchopit ji do náruče to šlo věru ztuha.
v astrálu se roztříštila ve výdech pekla,
z básnickýho střeva, slina dolů stekla.
Roztříkla se o zem, jak z tlustýho mraku,
rázem vrhlo slunce žár a zmizelo v prachu.
Publikoval(a):
ZENITZERO666, 4.6.2012