Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Pravda je taková, modrá Paní, že neexistoval žádný hřích v zahradě Edenu, stačí přečíst si egyptologa a filozofa Paula Bruntona, jak chybně byly pčekládány knihy Mojžíše, sepsané nejprve v hieroglyfech a mnohem později špatně přeloženy do hebrejštiny. Napsal, že kniha Genesis se nedal správně číst bez klíče, tento se však před sty a sty letech ztratil. Štěstí, to opravdové je zážitek plnosti života a k tomu patří i sex a erotika - které nebyly nikdy hříchy, ani v ráji ne. To jenom církev jako i v minulosti oblbuje lidi.
9.6.2012 17:09 | jang-tse
Jsi filozof,ale dobrý.
5.6.2012 9:02 | děda včela
Příjemné počtení s lehkou zamyšlenkou, bohužel nandou se tací muži, co šáhnou po biču bolavém...
4.6.2012 17:45 | NikitaNikaT.
V dnešní době,beru na ženy pormonku(neuražte se )
bič mají rády:-D
3.6.2012 20:48 | Marcone
hmmm...pod stromem poznání
Adam se k Evě naklání...
Ochutná?
3.6.2012 20:16 | modrá