Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Stájník Ruda

Stájník Ruda

Smilles Básně » o Lidech

Anotace: Snad si to nepřečteš Rudo.

Ruda už řve jako blázen,
vypustil se z toho bazén.

Slané kafe moc rád pije,
a pak z toho rázně blije.

Je línej jako prase,
asi z toho zkončí v base.

Tohle je vzkaz pro Rudu,
největšího pobudu.
Publikoval(a): Smilles, 3.6.2012
Přečteno (45x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Marci-Tami

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 19:47
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti