ŠENA PERE POTLACHU
ŠENA PERE POTLACHU
Anotace: ŽENA PERE PODLAHU - KDYBY SNAD NĚKDO NEROZUMĚL MÉ BEZVADNÉ NĚMČINĚ. Grapschen - neslušně saht ženě na prsa, Brust, Busen - prsa
Včera jsem se hrůzou ošil,
že mám pouze deset košil.
Sedm z nich je pro neděli,
osmá z nich je na pondělí.
Než ty verše dopředu,
devátá je na středu.
Desátá je samej flek,¨
nehodí se pro oblek.
Tu navlékám v sobotu,
když mám ňákou robotu.
Zbytek to jsou T-shirt trička
když pracuju co by myčka
nebo jako uklízečka.
Šena pere potlachu,
či sváží seno na svahu.
Tam má ale přes něj jupku,
když tam zdvihá sena kupku,
aby snad ta vosina,
či Jan Psohlavec Kozina
nezgrapšoval její Brust
a tak mají za ní půst,
Takový já pohříchu,
psal kdysi veše - do smíchu
Publikoval(a):
jang-tse, 3.6.2012