Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
....hezky si to zmontoval,velmi zajímavé,v básni se právě přou protipolní myšlenky a proto to má grády!
4.6.2012 17:27 | Martin Havlíček
Dobrý nápad Martine.Nevěřila bych, že ze dvou naprosto rozdílných děl se dá udělat další zajímavá básnička. A vlastně další zamyšlení se nad rozličností života samotného:-)
3.6.2012 18:00 | Ružka
Zvláštní remix,ale povedl se ti,pjedsedo.
3.6.2012 8:56 | Marcone
..líbí!
Něco jako ďábelský anděl..nebo obráceně?Patří to zkrátka k sobě jako noc a den...
3.6.2012 6:22 | modrá