Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Rusalka

Rusalka

Po kočičích hlavách tančila
sama a nahá
jen oči cudně klopila
vlasy jak dřevo ebene
vítr se do nich něžně opíral
výjev možný jen ke konci dne
v době, kdy nejeden krám se už zavíral
nohy ušpiněné prachem cest
samotná kůže - žádné obutí
objeví se - zmizí zase
a skončí tanec labutí.
Publikoval(a): Rezavá plechovka, 2.6.2012
Přečteno (54x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koala-pancake, děda včela, Lugilla

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:04
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti