Tarbík
Tarbík
Anotace: někdo má tenisák,někdo kompulzivní obsesi....já mám Tarbíka
Tarbík v mé hlavě
své tunely si hloubí
a vysmívá se krávě
co právě
oddává se trávě
své vole potravě.
Moje hlava, jeho dům
nemusí čekat na tmu
nepotřebuje volat právníkům
a když naložím ho do rumu
nevolá vůbec nikomu.
Je to jen Tarbík
klokánek v mé hlavě
a svádím na něj každou blbost
co ubližuje mi právě
lebka je jen kost.
Ale uvnitř
by měl sídlit rozum
hmm ...
wikipedie o tom nic neříká
tak to moc neřeš, člověče
já tam mám Tarbíka
Publikoval(a):
Marcone, 2.6.2012