Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Strážce

Strážce

Globodecristal Básně » o Štěstí, neštěstí

Anotace: kterého každý má..

Oni nad námi jsou..
Oni nad námi bdí..
Oblaka na křídlech nesou,
a nikdo z nás je nevidí.
Ví že děláme chyby,
a ví že míváme strach.
Ta naše prokletá "kdyby"
spalují na prach.

Ztělesnění dobra čí zla,
na to zdá se nehledí.
Mít křídla, která by mne vznesla,
byla bych první, kdo poletí.

Za tím andělem mým.
Za tím, kdo svět můj hlídá.
S ním snad někdy potkat se smím,
nebo ať telepatie díky předá.
Ty strážce s křídly bílými,
a jak samet hebkými,
slyš můj dík ve vzduchu.
Tu vděčnost ve vzdechu.
Publikoval(a): Globodecristal, 1.6.2012
Přečteno (538x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jin&Jang, děda včela

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 02:02
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti