Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Sladká vykoupení

Sladká vykoupení

Lugilla Básně » o Lásce

Anotace: snad jen...odpuste mi fantazii...

Pokřtím tě vlastním tělem
potopeném ve šňůrách světla;
ze stropu rozehřátá čokoláda
cáká po truhlicích s věnem...

poslepu šátrám ve tvých vlasech
hladím v nich tesknou romantiku
těch maličkatých Eiffelovek...

když mi snímáš opasek...

Se škraboškami v tichou noblesu
svádíme trýznivou touhu Benátek;
a v zápalu propletených jazyků,
voda kape do sprchového závěsu...

kdy už jen zalije exploze citů
to vyprahlé souostroví nudy
a polibky z cukrářské polevy...

odzbrojí ticho anonymních bytů...
Publikoval(a): Lugilla, 1.6.2012
Přečteno (300x)
Tipy (17) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: qala, Rezervé, Bellůška, Jin&Jang, Martina Primová, Madam Butterfley, děda včela, Martin Havlíček, modrá, Marcone

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 14:26
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti