MÁ TAJNÁ SEXUÁLNÍ PŘÁNÍ
MÁ TAJNÁ SEXUÁLNÍ PŘÁNÍ
Anotace: " V žádosti nemůže srdce lidské nic lepšíko nalézt na této zemi než rozkoš a bolest lásky - a potom být pohřbeno." Friedrich Rueckert
Já měl má přání tajná, zvrácená,
chtěl milovat se se ženou,¨
která ztracená,
své brýle nechala si i při souloži,
a poloslepá jinak, v loži lásky leží,
do očí mých pohledem skelným
se zadívá,
ve kterém její touha probuzená,
oči dokořán má,
co jinak mnohá žena,
pod víčky svými
zavírá. . . ¨
Zivot je někdy štědrý
až k zalknutí
v těch našich ořáních tajných,
jsme zamknutí, a jednoho dne...
a víc já nepovím, abych nezakřikl.
Pykal bych za to, až bych zcela pykl.
Publikoval(a):
jang-tse, 1.6.2012