Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

** Bez tebe...

** Bez tebe...

Květka Š. Básně » o Lásce

Anotace: Listuji ve starém bloku...a sem tam..

************
Ty jsi mé sluníčko
já pouhý květ
bez tebe má lásko
zvadl bych hned.

Tak mráček deštivý
si slunce zavolá
a ten květ za chvíli
slzami zalévá.

Ten mokrý květ
zas lásku poprosí
ať už ho konečně
slzami nerosí,

stále jsi mé slunce
a já pouhý květ
tak mi dej své srdce
já láskou bych tě sněd.

A nejlépe hned...
==========
Publikoval(a): Květka Š., 1.6.2012
Přečteno (296x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Psavec, děda včela, modrá, Kett

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 14:23
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti