para pubertální
para pubertální
bílý útvar pod nosem
sněžka mdlého obličeje
že pro něj pravý nejsem
a furt do mého ega reje
polaskej si mezi prsty
moji tvrdou špičku
snad ode mě není sprostý
že tu její hříčku...
nehrál jsem a zmáčknul,
utřel a šel spát
a ráno nový se vzedmul
takhle dál a dál
puberta je nekonečná
ta moje trvá stále
chtěl bych ženskou,stačí slečna
všechny ale
dávají mi vale
Publikoval(a):
Marcone, 1.6.2012