Apokalyptičtí motýli
Apokalyptičtí motýli
Už motýli tančí
svůj tanec poslední
za zvuků
rozpadající se Země
pomalé ševelení jejich křídel
barevných
jako kdyby políbily je
slzy duhy
ztracené dětské kuličky
ó, křehcí
ó, tiší
jejich tance posledních dní
mě těší
nadruhou stranu
však
i rozpláčí !!
Publikoval(a):
Rezavá plechovka, 1.6.2012