JÁ SE TI ROZPUSTÍM
JÁ SE TI ROZPUSTÍM
Anotace: " Vždy je trochu šílenství v lásce, Ale také je vždy trochu zdravého rozumu v šílenství." Friedrich Nietzsche, německý filozof.
SONET
Já se Ti rozpustím ve Tvém slaném klíně,
já se ti rozpustím ve tvé sladké ženské pasti,
já se ti rozpustím ve Tvém divokém víně,
já se Ti rozpustím samotinkou slastí.
Chtěl bych ti položit dlaň do Tvého trojúhelníku,
nechat ji nehybně a cítit množství Tvých vykřičníků,
které si ukrýváš, lakomče, sobče, po celém těle,
vychutnat slastně v jediném okamžiku,
Tvou Věčnost v dotycích, bez dotyků
na kraji Vesmíru v údolích Tvé lásky,
skromnou a pokornou jak kvšt sedmikrásky . . .
Publikoval(a):
jang-tse, 1.6.2012