NADĚJE.
NADĚJE.
Anotace: Pro všechny,jenž hledají...
Jak ptáče zraněný
noříš se do naděje
životem znavený
pak hledáš Boha - kde je?
Přec v tobě člověče
tak nezoufej již více
láskou tě obleče
jak hvězda večernice
svítí ti na cestu
protkanou životem
v pokoře,protestu
je s tebou každým dnem.
Publikoval(a):
Ružka, 1.6.2012