Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Anahaj

Anahaj

Anahaj

Jsi letní nocí za úplňku
kdy v nejjemnějších pavučinách
jiskřičky se povznášejí
z tisíce hvězd nade mnou.

Jsi vůní smrti pavoučího dechu
co v něžném objetí
svou krásu škrtí.

Jsi dnem slunečním
čistou modří oblohy
když zlaté paprsky Tvých snů
jemně konejší mou tvář.

Jsi sluncem samotným
co ozařuje vše kolem
aby zanechalo svůj tmavý stín.

Jsi přeplněným prázdnem
i prázdnotou v plnosti.
Jsi světlem i tmou
Jsi princeznou i čarodějkou
Jsi samotnou láskou i mnou
Jsi

Přijdu za Tebou už brzy
pak v milostném spojení
obejmeme Pravdu sami v Sobě.
Publikoval(a): Lucia V., 31.5.2012
Přečteno (103x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lugilla, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 22.10.2024 17:25
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti