Vše jednou končí
Vše jednou končí
Snad vítr odvál
naše duše
anebo také ne
jen červánky se červenají v dáli
potichu vnímám
tesknou vůni šeříků
a krvavý západ slunce
na východní pláni.
...
lístí opadalo
a naše láska s ním
spadlo do podzimní trávy
červené, oranžové, zlaté
odumřelo
i
vzpomínka na tebe
po které mi na tváři naběhne akorát smích.
Publikoval(a):
Rezavá plechovka, 30.5.2012