**Kdysi
**Kdysi
Anotace: jak perličky v moři...
……………
Kdysi prý
se o nich říkávalo…
Oni se milují,
oni snad láskou hoří
jako ta polínka
v krbu.
Dny mají z hedvábí
noci jak ze sametu
a hvězdy jim tančí
valčík
na parapetu.
~~~
Proč on je dnes
jako básník
co hledá
k lásce rým?
Copak on neví
že ona chce být
jenom s ním?
~~~
Říká mu…
víš lásko,
já jsem tady
a ty jsi tam
bez tebe
si nevím rady,
jako ta růže
uvadám
nebo se někam
do smutku
propadám.
~~~
Když prší,
když slunce svítí
a oběma stejně
vždyť tak to má být
s tebou,má lásko,
chci já
a se mnou ty
až do skonání světa
žít.
~~~
Dál se o nich říká
že láskou hoří…
i když jsou už jenom
jak dvě perličky v moři…
~~~~~~~~~~~~~*
Publikoval(a):
Květka Š., 29.5.2012