Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Paralela

Paralela

Sedmnáctka Básně » o Lásce

Anotace: Taková směšná paralela...tentokrát i s happy endem :)

Asi bych tě, kamaráde, chtěla
Víš, drobku, asi bych tě chtěl
Chtěla tě políbit, smím-li být smělá
Chtěl bych tě líbat, kdybych jenom směl

Jsme taková směšná paralela
Paralela dvou cizích těl

Jenže já nevím, jak se to dělá
Bojím se, že bych neuspěl
Nikdy jsem nebyla v lásce zběhlá
Nikdy jsem na lásku nemyslel

Jsme taková směšná paralela
Paralela nejistých těl

Nevím, jak tvoje slova zněla
Co jsi mi řekla bych si nevzpomněl
Ale když jsem je slyšela, země se chvěla
Když jsem tě poslouchal, skoro jsem oněměl

Jsme taková směšná paralela
Paralela zmatených těl

Srdcem mi proletěla rychlá střela
Vzduch kolem se rázem rozechvěl
Teď už víš, jak moc bych tě chtěla
Teď už chápeš, jak strašně bych tě chtěl

Jsme taková směšná paralela
Paralela dvou šťastných těl
Publikoval(a): Sedmnáctka, 29.5.2012
Přečteno (96x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Huhlinka, lénuška, děda včela, Puris

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 14:35
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti