Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Sousedská výpomoc

Sousedská výpomoc

Psavec Básně » ?nezařazené?

Anotace: Śikovný opravář.

Přišla paní za sousedem,
že má problém s odpadem,
voda, že ji z dřezu teče,
zmáčenou má celou zem.

Manžel pořád není doma,
v hospodě jen přebývá,
je mi trapně, co mám dělat,
nic jiného nezbývá.

Soused vám byl kutil zdatný,
za chvíli to opravil,
potom čistě znenadání,
mladou paní políbil.

Ta vám byla celá rudá,
polibek však vrátila,
než se soused ale nadál,
na postel ho svalila.

Za opravu zaplatila,
byla jako zlatíčko,
souseda teď často volá,
dřez zas kape maličko.
Publikoval(a): Psavec, 29.5.2012
Přečteno (53x)
Tipy (12) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, Jin&Jang, střelkyně1, modrá, děda včela, Martina Primová, Engliš, Marcone

Spodek

Stránka generována 12.5.2024 23:58
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti