Asi ten nejodpornějši hnus
Asi ten nejodpornějši hnus
Anotace: milující se pár,..tolik smutným se stal.
Asi ten nejodpornější hnus, co ty dokážeš jet,
je ta stálá lež kterou na mě opakované jedeš.
Ignorovat bych tě za to měla,
s jinýma bych už víc nemluvila.
Bohužel ale do tebe jsem začala být blázen
a díky tobě pak už jen padat hubou na zem.
Po tu dobu co byli jsme spolu,
se já začala modlit i k pánu bohů.
Prosila jsem,
O alespoň jediný den,
bez modřin a čtyř stěn.
Každá tvá další věta,
ve mě budila netvora z úplně jiného světa.
Stále tě slyším Jak říkáš,
že život by jsi za mě položil,
Ať nezlobím se za těch pár modřin,
Že ze mě bude lepší člověk a že ti budu ještě skládat vděk.
Byl si pro mě vším,
ale byla jsem hloupá především.
Takhle to asi mělo být
a ty jsi za katrem musel skončit.
Teď už mě nelikviduješ,
ani na vodítko neuvazuješ
a i když stále tvrdíš jak moc mě miluješ,
jen sám sebe tím zraňuješ.
Publikoval(a):
Killerka., 29.5.2012