Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Skřek

Skřek

Na vlnách touhy se plavím
jsi ostrovem tam v dáli
naději tu nepopravím
chci aby se Tvé oči smály.

I za cenu jiných očí
co teď měním v proudy řek
jsi vodopád
já sebevrah co do něj skočí
a rozline se světem skřek.

Ten nezaslechne nikdo z Vás
bude z duše a né z plic...
Láska nabízí nám tolik krás
tak proč nás bolí víc a víc!?!
Publikoval(a): SrdceNaDlani, 29.5.2012
Přečteno (101x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Raven-san, děda včela, Ružka, Martin Havlíček, Lugilla, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 14:22
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti