Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Neladíme

Neladíme

Sedmnáctka Básně » o Lásce

Anotace: Jsme spřízněné duše, ale nějak nám to neladí

Každý je jen tím, za co se vydává
A my jsme spřízněné duše, ale to nevadí
Když začnu zpívat, ty se přidáváš
A ani trochu nám to neladí

Každý je jen tím, pro co dýchá
A my jsme si souzeni, jen v jiném vesmíru
Tam není v mé tváři vepsaná pýcha
Tam zbývá nám alespoň šance na víru
Publikoval(a): Sedmnáctka, 28.5.2012
Přečteno (105x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, NikitaNikaT., děda včela

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 14:37
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti