Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Prosba pro Boha ^^

Prosba pro Boha ^^

Raven-san Básně » Smutné

Anotace: Snad to vyřídí . . .

Že dal si mi, co jsem ztratila
a teď mi to chceš zase vzít?
Celé věky jsem se trápila,
když ses rozhodl, že má odejít.

Srdce mi žalem puká
ty Bože víš, že procházím peklo.
Tak prosím ať přestanou ty muka,
když se mi všechno štěstí rozuteklo.

Ani tvé podlé činy zkázy,
kdy každý můj orgán cítí se sám,
i každý tvůj klacek, co na kolena mě srazí
nedokáže zahnat ten pocit být milován.

A tak chci ti říct . . .

Že každým dnem se dostávám dál
a nespoléhám na nějaké " Kdyby"
On byl to nejlepší co si si vzal,
tak mu prosím vyřiď, že mi chybí.
Publikoval(a): Raven-san, 28.5.2012
Přečteno (175x)
Tipy (17) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: SrdceNaDlani, Jin&Jang, Martin Havlíček, Andy86, koala-pancake, NikitaNikaT., děda včela, Ružka, ZENITZERO666

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 11:28
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti