Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Dvojice

Dvojice

Dvojice

Chce se mi spát
Bože jak mě se chce spát.
Usnout, probudit se
a v tichosti dál klidně spát.

Jsem unaven z radosti
ach jak jsem unaven ze štěstí.
Jsem ztrápen z bolesti
ach jak jsem ztrápen neštěstím.

Až jednou usnu do ticha
probudím se do klidu.
Pak radost i bol
spánek i bdělost
ticho a klid
navždy se promění
v uspokojení sebe sama.
Publikoval(a): Lucia V., 28.5.2012
Přečteno (77x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 22.10.2024 17:42
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti