Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Proudy

Proudy

Rendys1970 Básně » o Lásce

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=jIzEEhZkthY

Srdce mi proudí
Prameny doteků
Patřící ženě
Kterou mám rád
Ty prameny v sobě
Mojí mnoho ukryté
Proč na ni myslet
A proč ji milovat

V duši mám schovaný
Pár něžných doteků
Milovaných očí
Krášlící jednu tvář
Většího bohatství
Já v sobě neskrývám
Mé srdce nad nimi
Teď drží čestnou stráž

Mysli mi proudí vzpomínky
Když polibky jsem mapoval Tvé tělo
Mé srdce bušilo a chtělo
Poslouchat Tvé srdce bít
Když krásně a nádherně znělo
Jak symfonie zamilovaných
Publikoval(a): Rendys1970, 28.5.2012
Přečteno (110x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: GAIA77, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 14:22
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti