Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Pěkně jsi to napsal,děkuji!
At´ si mě soudí kdo chce...:-)Záleží mi v životě na jiných věcech,víš?!
28.5.2012 15:04 | modrá
Velmi pěkné hodnocení uvedeného básníka. Na tomto portále píšeme hlavně sobě pro radost, až v druhé řadě i pro uznání a hodnocení od ostatních.
28.5.2012 13:32 | děda včela