Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Obraz

Obraz

Globodecristal Básně » o Věcech

Anotace: a můj odkaz.. :)

Jeden tah od srdce,
ten další s kapkou viny,
kapka barvy na ruce,
kreslí na plátno vlny.
Vlnka vedle vlnky,
a té další něco šeptá,
štětcem spojeny na věky,
uzamčeny -
nikdo se jich neptá.

Sílou vůle orámován,
obraz duše namalován,
Na zdi bílé visící,
prvním dojmem maskován.
Člověk před ním stojící,
vidí kontrast svítící,
pro něj vidno není,
že jedná se o pramen dění.

v tom obraze pár tajemství,
uzamkla jsem před světem,
co zachytilo mé zápěstí,
fantazijně patří jen dětem.
Publikoval(a): Globodecristal, 27.5.2012
Přečteno (612x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: MartyH., choza, Jin&Jang, Lugilla, děda včela

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 04:02
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti