Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Každodennost...

Každodennost...

NikitaNikaT. Básně » o Lásce

Anotace: Už na cestu ses vydal,mě ještě zavolal,slova lásky a těšení,dnešní den bude stát,miláčku,za to.Já lístek na cestu už mám.Nejprve"práce",potem zábava...tak se optruj.Miluji Tě!Odpoledne na viděnou, snad mě do teho nic nevleze a přijedu,drahý...

Tys miloval mě tak něžně,
jako by padaly kapky
letního deště
na mé nahé tělo,
když bral sis mé vnady do úst...

Cítila jsem se s Tebou v ráji,
ty a já v měsíci máji,
nazí v milování,
máš to takhle rád,
já ráda Ti podléhám v mazlení...

S předehrou nikdy nešetříš,
já ráda všechno opětuji
zpět Tvému tělu
znám Tě dokonale
a ty se vůbec nebráníš, sténáš...

Tak zase spojení v jedno tělo,
"lásko,to tak zbožňuji,
když se Tě dotýkám
naze heboučkou miluji,
jsi mojí bohyní, mým životem...

... splněný sen, naplněná touha"




Copyright © 2012 NikitaNikaT. & Miláček
Publikoval(a): NikitaNikaT., 26.5.2012
Přečteno (131x)
Tipy (10) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, lénuška, Linzerka, Kett, Květka Š., děda včela, modrá

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 14:21
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti