Pokus č.10 987
Pokus č.10 987
Probouzím se s bolehlavem
je kolem páté ráno,
zapnu starý tranzistor
a uvařím si kafe.
Pak si zajdu na balkon,
dam si jedno "zdravotní" cígo,
po bytě mi lezou krysy
a mě je to jedno.
Publikoval(a):
Rezavá plechovka, 25.5.2012