Mish maš
Mish maš
Anotace: jen slova,co mi šly do kláves,tak nějak nelogicky poskládanej text,který má navodit lehkou depresi.
Zevšednělo
šedivění.
v noci,
kdy otroci
šulej
mravenčení.
přivolávaj
rozednění
vodkou tekoucí
po bradě.
Chtějí ráno
pro césara.
Postaráno
musí být.
Žiletka se hned postará
o jeho blahobyt.
/holly shit/
/relativně
o hovně/
vábení moskytů.
Múzo,jsi tu?
Publikoval(a):
Marcone, 25.5.2012