Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Už tam není rád

Už tam není rád

Heron Básně » o Lidech

Anotace: Koná práci zbytečnou koná práci marnou

mysl se stává netečnou
mozkové buňky stárnou

Prapodivné statistiky
nic víc než ubohé triky
hromadí se shluky čísel
jenom aby výstup vyšel

Vybrané skupiny lidí
za nesmysly obdiv sklidí
odvádějí šéfům práci
jejíž smysl se vytrácí

Dlouho se tím stresoval
práci svou moc vážně bral
není stár však ne již mlád
už tam prostě není rád
Publikoval(a): Heron, 25.5.2012
Přečteno (67x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, NikitaNikaT., Jin&Jang

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 19:24
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti