Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

V pasti

V pasti

Sisi45 Básně » o Lásce

Anotace: :/ asi v jedenáct hodin jsem to začala psát..

V uších mi zvoní,v hlavě mi křičí,
ten pocit známý co mě tak ničí.
Ty jsi mě ho naučil, ty jsi mi ho připomněl,
všechno jsi mi vzal a na mě zapomněl.

Věděl jsi, že tě nemůžu mít,
tak jsi si se mnou jenom hrál.
Nemohla jsem bez tebe být,
už asi víš co bylo dál ?!

Teď se řítím do propasti,
nad vším jsem se vzdala.
Jsem teď v temné,prázdné pasti
život jsem si vzala....
Publikoval(a): Sisi45, 24.5.2012
Přečteno (134x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Engliš, děda včela

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 14:33
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti